Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Finanţelor prezintă Cod Fiscal în faţa grupurilor parlamentare

ro

05 Mar, 2015 11:10 745 Marime text
Ministrul Finanţelor Darius Vâlcov va prezenta în curusl zilei de astăzi noul Cod Fiscal în faţa grupurilor parlamentare. Ministerul de Finanțe a adunat peste 1.000 de amendamente la noul cod Fiscal, conform b1.ro.
 
”Chiar mâine (joi - n.r.) la 11.30 sunt invitat la grupurile paralmentare si voi prezent”, a anunțat Vâlcov, în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt” la pe B1 TV.

Acesta a mai spus că nu toate dintre acestea au legătură cu scăderea preţurilor sau a taxelor şi a explicat cum va fi acoperit golul de la buget de aproximativ 16 miliarde de lei, generat de măsurile de ralaxare fiscală. O parte din bani va veni din veniturile bugetare suplimentare încasate în fiecare an, care sunt de 12 miliarde de lei, a spus Vâlcov.

Totodată, Darius Vâlcov dă asigurări că de la începutul anului viitor produsele de bază vor fi mai ieftine chiar şi cu 20 la sută. Ministrul Finanţelor mai spune că anul acesta bugetarii care au avut salariile tăiate cu 25 la sută vor cel puţin trei tranşe din cele cinci promise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii