Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, către un ziarist - „Băi, eşti idiot, eşti tâmpit?“

ro

05 Oct, 2012 16:28 2380 Marime text
hasotti.jpgAroganta si dispretul unui ministru al Partidului National Liberal, respectiv Puiu Hasotti, s-au dovedit inca o data duse la extrema • Astfel, cu o nonsalanta si cu o superioritate demna de vremuri mai bune, demnitarul contactat de reporterii BZI intr-o problema ce tine de eventuala schimbare a directorului de la Complexul National Muzeal Moldova Iasi, a avut o atitudine incalificabila 

O noua dovada ca reprezentantii Partidului National Liberal (PNL) din guvernului Romaniei dau dovada de marlanie si nesimtire. Astfel, cu toate ca este tocmai ministrul Culturii si Patrimoniului National,liberalul Puiu Hasotti a avut o atitudine marlaneasca in fata reporterilor BUNA ZIUA IASI (BZI). Contactat de reporterii publicatiei intr-o problema ce tine de eventuala schimbare a directorului de la Complexul National Muzeal Moldova (CNMM) Iasi, acesta a avut o atitudine incalificabila.  
Intr-o maniera grobiana si nedemna de o persoana platita cu bani publici, ministrul a reactionat golaneste la adresa jurnalistilor de la BZI. "Bai, esti idiot, esti tampit?! Tu vorbesti pe roaming-ul meu?" a urlat Hasotti. Asta, desi acesta a fost abordat intr-o maniera decenta si oficiala. Cateva minute mai tarziu, cel mai probabil constientizand gafa uriasa pe care a facut-o, acesta a intervenit telefonic, si a incercat sa dreaga busuiocul, cerandu-si scuze pentru iesirea sa necontrolata. "Imi cer scuze pentru ceea ce v-am spus! Nu intelegeti ca imi cer scuze pentru ceea ce am spus, sau sunteti turc! Sunati-ma manie (astazi - n.r.) ca sa vorbim! Acum sunt intr-o sedinta", a baiguit ministrul. Toate acestea se petrec in contextul in care, se pare ca prof. univ. dr. Octavian Bounegru, numele caruia a fost vehiculat pentru a ocupa functia de director CNMM, este un coleg din tinerete, de la Constanta, al actualului ministru. In aceste conditii, intreaga schimbare ar fi plecat de la rasplata pe care si-a dorit sa i-o intoarca vechiului prieten actualul sef de la Cultura pentru ca au pus "bazele", acum ani buni, unei filiale locale PNL dintr-un oras dobrogean.
Citiţi continuarea AICI .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • crina 05 Oct, 2012 14:15 nimc nu e de mirare toti cind ajung MARI se cred DUMNEZEI
  • jj 05 Oct, 2012 13:38 ce ar putea sa va mire la acest individ?