Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apărării Nu avem probleme cu plata drepturilor salariale pentru Armata Română. Toată lumea își primeşte la timp banii

ro

06 Oct, 2017 12:41 9189 Marime text
Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a afirmat, astăzi, că nu există "niciun motiv de îngrijorare" cu privire la plata drepturilor salariale pentru Armata Română, precizând că toată lumea o să își primească la timp banii.
 
"Am văzut că se fac tot felul de speculații zilele acestea. (...) Nu, nu avem probleme cu plata drepturilor salariale pentru Armata Română. Suntem în grafic, toată lumea o să își primească la timp drepturile salariale. (...) Suntem în grafic cu toate aceste drepturi, repet nu e niciun fel de motiv de îngrijorare", a declarat Fifor, după ce a participat la Bucharest Forum.
 
Potrivit ministrului Apărării, s-a încercat și realizarea unei "ordonări" în anumite sporuri.
 
"Am încercat să facem și o ordonare, să zicem, în anumite sporuri, astfel încât să încercăm să aducem lucrurile la nivelul optim de salarizare. A fost o discuție pe un spor de până la 30%, care să se acorde militarilor români. Există un ordin al ministrului în sensul acesta. Cu data de 15, militarii români primesc inclusiv acest spor de până la 30%", a precizat Fifor.
 
Citeste şi: Ministerul Apărării a dat publicităţii Iată ce salarii încasează militarii români!​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 07 Oct, 2017 23:29 Nu si SGP, ei nu vor primii nimic. Cum este posibil așa ceva? Nu mâncăm toți cu aceeași gura!