Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, în vizită oficială în Iordania. A fost primit de Regele Abdullah al II-lea bin al-Hussein al Iordaniei

ro

29 Apr, 2018 18:18 1700 Marime text
Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, aflat în vizită oficială în Iordania, a participat, în zilele de 28 și 29 aprilie, la reuniunea "Procesului Aqaba”, coprezidată de Regele Abdullah al II-lea bin al-Hussein al Iordaniei şi de Taro Kono, ministrul afacerilor externe al Japoniei, conform MApN. 
 
Agenda de discuţii a vizat evaluarea situației de securitate din Sud-Estul Asiei, inclusiv din perspectiva progreselor înregistrate în ultimul an. De asemenea, s-a realizat un schimb de opinii privind eficientizarea procesului de analiză şi evaluare a provocărilor actuale (extremismul violent, amenințările cibernetice şi finanțarea activităților teroriste), precum şi modalitățile concrete de cooperare în domeniul combaterii acestora.
 
Potrivit MApN, duminică, 29 aprilie, ministrul Fifor a fost primit de Regele Abdullah al II-lea bin al-Hussein al Iordaniei, la Palatul Regal din Aqaba. Cu acest prilej, cei doi oficiali au avut un schimb de opinii cu privire la mediul internaţional de securitate şi au abordat subiecte referitoare la relaţiile bilaterale în domeniul apărării, fiind exprimată intenţia de a se dezvolta proiecte de cooperare în domenii de interes comun, inclusiv în industria de apărare, colaborarea pe linia educației militare și instruirea forțelor armate române și iordaniene.

Sursa foto: MApN
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii