Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor în vizită oficială în Germania. Pe agenda discuțiilor se află și securitatea din regiunea Mării Negre

ro

04 Jul, 2018 16:36 1003 Marime text
Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, va efectua, în perioada 4-6 iulie, o vizită oficială în Republica Federală Germania, la invitația omologului german, Ursula von der Leyen.

Potrivit MApN, ministrul Fifor va fi însoțit de șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, și de o delegație formată din șefi de structuri centrale, ofițeri și comandanți de unități din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Discuţiile cu partea germană se vor axa cu precădere pe aspecte privind situaţia de securitate din regiunea Mării Negre, perspectivele de dezvoltare a relaţiilor bilaterale în domeniul apărării, inclusiv pe palierul tehnico-militar.

Vor fi evidenţiate proiectele de cooperare dezvoltate de Uniunea Europeană, cu accent pe aprofundarea colaborării între statele europene pe linia apărării.

În context NATO, se va puncta necesitatea continuării demersurilor în vederea asigurării stabilităţii şi securităţii în regiunea Mării Negre şi menţinerea acestui subiect pe agenda viitorului Summit din luna iulie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii