Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apărării Mircea Dușa va fi în Babadag la un exercițiu tactic cu trageri de luptă

ro

13 May, 2015 15:50 1179 Marime text
 
Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, şi şeful Statului Major General, general-locotenent Nicolae Ciucă, vor lua parte joi, 14 mai, în Poligonul Babadag, de la ora 11.00,  la Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului tactic cu trageri de luptă SEEBA – 15.

Exerciţiul, în cadrul căruia sunt evaluate structurile Brigăzii 9 Mecanizate „Mărăşeşti” puse la dispoziţia Forţei Multinaţionale de Menţinere a Păcii din Sud-Estul Europei, se desfăşoară în perioada 10-15 mai la Centrul de Instruire, Simulare şi Evaluare Constanţa şi în poligonul Babadag, din judeţul Tulcea.

Tot joi, de la ora 16.00, cei doi oficiali vor asista, în faţa Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu” din Braşov, la ceremonia de bun venit a militarilor americani şi români, care participă la „Marşul Cavaleriei”.

La marş iau parte aproximativ 400 de militari americani cu peste 80 de mijloace tehnice care se deplasează de la Mihail Kogălniceanu (Constanţa), unde au desfăşurat exerciţiul „Wind Spring 15”, către Cincu (Braşov), unde vor participa la exerciţiul „Sarmis 15”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii