Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, întâlniri la sediul ONU din New York

ro

28 Mar, 2019 21:49 1037 Marime text

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, efectuează o vizită la New York, în perioada 27 martie – 2 aprilie 2019, prilej cu care va participa la o serie de reuniuni, care se desfăşoară, în această perioadă, la sediul Organizaţiei Naţiunilor Unite, continuând astfel demersurile de promovare a candidaturii României pentru alegerea ca membru nepermanent al Consiliului de Securitate ONU în mandatul 2020-2021.

În marja acestor evenimente, şeful diplomaţiei române a avut miercuri, 27 martie 2019, o întâlnire de lucru cu grupul statelor Comunității Caraibiene – CARICOM în cadrul căreia a prezentat priorităţile Preşedinţiei României a Consiliului UE.

De asemenea, tot la 27 martie, ministrul a avut o întrevedere cu reprezentanţii la ONU ai statelor din grupul Asia-Pacific. În context, ministrul Teodor Meleșcanu a evocat relaţiile tradiţionale pe care România le are cu statele din regiune şi sprijinul pe care ţara noastră îl acordă consolidării relaţiilor acestora cu Uniunea Europeană.
Şeful diplomaţiei române a fost invitat de onoare la recepţia organizată de Misiunea Permanentă a Republicii Mauritius la ONU, cu ocazia Zilei Naţionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii