Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Transporturilor a soluţionat revendicările sindicale ale angajaţilor de la Portul Constanţa

ro

20 Apr, 2012 21:39 1414 Marime text

sediu_apc.jpgAstăzi, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI), a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului de Administraţie a Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CNAPMC), arată un comunicat transmis redacţiei.
Potrivit http://www.bursa.ro/, pe ordinea de zi a reuniunii a figurat analiza situaţiei conflictuale existente la Portul Constanţa pe fondul protestelor angajaţilor.
În urma analizei punctuale a revendicărilor formulate de protestari, MTI poate anunţa că toate revendicările de natură sindicală au fost rezolvate în sensul celor solicitate, astfel:
A fost luată decizia revenirii la modalitatea de acces în Portul Constanţa în sistemul aflat în funcţiune înainte de data de 31 decembrie 2011, aplicabil tuturor angajaţilor operatorilor economici care îşi desfăşoară activitatea pe platforma portuară.
Totodată, a fost decisă modificarea Regulamentului Intern în ceea ce priveşte revenirea la programul de lucru între orele 8-16, precum şi amendarea Regulamentului cu acordul sindicatelor, în urma negocierilor care vor fi demarate în perioada imediat următoare.
De asemenea, s-a hotărât prelungirea Contractului Colectiv de Muncă care expiră la 1 iulie 2012 pe o perioadă de un an, cu obligativitatea corelării acelor clauze contractuale existente în raport cu prevederile imperative conţinute de modificarile legislative apărute.
continuarea pe http://www.bursa.ro/mti-a-solutionat-revendicarile-sindicale-ale-angajatilor-de-la-portul-constanta-166079&s=companii_afaceri&articol=166079.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii