Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătăţii cumpără lapte praf pentru bebeluşii care nu beneficiază de lapte matern (document)

ro

08 Oct, 2014 18:50 2783 Marime text
Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă încheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic, prin licitaţie deschisă. Obiectul contractului îl reprezintă “Furnizarea de lapte praf pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-12 luni, care nu beneficiază de lapte matern”. Durata contractului este de 24 luni începând de la data atribuirii, iar valoarea estimată, fără TVA, între 2.816.000 şi 25.344.000 lei.
 
Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, secretarul general George Diga, director general Ionuţ Sebastian Iavor, directorul general Georgeta Bumbac, directorul Carmen Comăndaşu şi directorul Mihaela Bardoş.
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente a fost fixat pentru data de 17 noiembrie 2014, ora 12.00, în timp ce termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19  noiembrie, ora 10.00. Ofertele vor fi deschise o oră mai târziu, la sala de şedinţe situată la etalul al doilea al Ministerului Sănătăţii.
 
Detalii despre frecvenţa şi valoarea contractelor se găsesc în secţiunea Documente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii