Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:51 24 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Finanţelor Publice nu poate să se implice în sprijinirea financiară a TVR

ro

23 Apr, 2016 23:31 909 Marime text
 
Concluzia întâlnirii desfăşurate la sediul Ministerului Finanţelor, între reprezentanţii TVR şi cei ai ministerului este aceea că MFP nu poate să se implice în sprijinirea financiară a Televiziunii Române, din cauza cadrului legislativ.
 
Serviciul TVR de Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol a emis un comunicat prin care a anunţat oficial rezultatul întâlnirii de ieri dintre reprezentanţii TVR şi cei ai Ministerului Finanţelor.
 
Conform documentului, discuţiile au vizat, în primul rând, situaţia generată de excluderea României din concursul Eurovision şi a TVR din rândul membrilor EBU şi situaţia generală a televiziunii publice.
 
TVR a mai precizat că discuţiile care au avut loc nu au putut rezolva, nici participarea României la Eurovision Song Contest, nici nu pot împiedica excluderea TVR din EBU.
 
De asemenea, reprezentanţii Televiziunii Publice au transmis faptul că „începând din 2010, TVR a atras atenţia tuturor instituţiilor abilitate din România despre faptul că legislaţia învechită, care a dus la subfinanţarea cronică a televiziunii publice, trebuie schimbată”.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii