Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarul decedat în accidentul de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța va fi condus mâine pe ultimul drum. Zeci de mesaje de condoleanțe transmise (video)

ro

29 Oct, 2018 15:57 4388 Marime text
Cosmin Duca, militarul de pe fregata Regele Ferdinand, decedat în accidentul teribil ce a avut loc ieri dimineață pe Șoseaua Mangaliei din Constanța va fi condus mâine pe ultimul drum. Funeraliile vor avea loc în localitatea natală, Luncavița, din județul Tulcea de la ora 13.00.
 
De la aflarea teribilei vești, prietenii și cei care l-au cunoscut pe Cosmin Duca postează în continuu pe Facebook mesaje de condoleanțe pentru familia îndoliată.

”De ce??????????????Nu pot să cred! Dumnezeu să te odihnească, Cosmine! Ne vei lipsi! Condoleanțe familiei :(
 
Poftim?Nu cred așa ceva?
 
Sunt șocată, nu pot crede... Prietenul fiului meu... Acum o zi sau două am vorbit cu el la telefon...
 
Îmi pare nespus de rău, condoleanțe familiei!
 
DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!
 
Condoleanțe
 
Dumnezeu să te ierte prietene " fiu-miu"
 


Dumnezeu să-l ierte!
 
Dumnezeu să te ierte camarade! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor tăi!
 
Dumnezeu să-l ierte!...Condoleanțe, familiei!...
 
Dumnezeu să te ierte drag camarad. Sincere condoleanțe familiei. Mă bucur că am avut ocazia de a te cunoaște personal, și regret că Dumnezeu te-a luat de lângă noi atât de devreme.
 
Dumnezeu să-l ierte condoleanțe familiei !
 
Dumnezeu să te ierte, copil cu suflet bun...
 
Dumnezeu să te ierte, prieten drag😭
 
Ai plecat mult prea devreme din inimile noastre suflet drag, ne vom aminti cu drag de ține, îți vom simți lipsa mereu
 
Dumnezeu să te aibă în pază lui suflet bun
 
Dumnezeu să te ierte , suflet frumos. Avem atâtea clipe frumoase împreună , urăsc faptul că s-au transformat în amintiri și faptul că tu ai plecat de lângă noi toți golul din inima nu se va mai umple niciodată!
 
Ai plecat cam devreme de lângă noi fratele meu Cosmin Duca” - sunt doar câteva dintre mesajele transmise de cei care l-au cunoscut pe Cosim Duca. 

Reamintim că, la data de 28 octombrie a.c., ora 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, in apropierea intersecției cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanța, condus de o persoană neidentificată, a accidentat mortal un pieton, in vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.
 
Potrivit IPJ Constanța, după producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fara încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier.
 
Ieri în jurul orei 15.30, bărbatul care ar fi produs accidentul mortal s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Constanța. Bărbatul are vârstă de 32 de ani și este din Constanța.
 
Politistii constănțeni efectueaza cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
 
Ulterior, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore iar astăzi este prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
 
Conform unor surse acesta a susținut în fața anchetatorilor că se întorcea împreună cu soția sa care este însărcinată de la o petrecere și a crezut că a lovit un câine nu o persoană.

Revenim mâine cu imagini de la funeraliile militarului. 

Sursa foto: Facebook/Liga Militarilor Profesioniști 
Sursa Video: Youtube

Citește și: 

UPDATE. Tragedia dimineţii. Accident rutier grav în Constanţa. Pieton mort. Şoferul a fugit (galerie foto+video)

UPDATE. Tânărul decedat în accidentul de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța era militar pe Fregata Regele Ferdinand

Liga Militarilor Profesioniști, în doliu după moartea militarului decedat în accidentul de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

Doliu în Forţele Navale. Detalii noi despre şoferul suspectat că l-ar fi accidentat mortal pe militarul de pe Fregata Regele Ferdinand
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii