Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii din Forţele Navale Române participă la diverse activităţi cu prilejul zilei de 9 mai

ro

08 May, 2015 14:52 2536 Marime text
 
Militarii din Forţele Navale Române participă sâmbătă, 9 mai, la activităţi evocatoare cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Europei şi a Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial în Bucureşti şi în garnizoanele de marina Constanţa, Mangalia, Tulcea şi Babadag.
 
La Bucureşti, şeful Seviciului Doctrina şi Tradiţii din Statul Major al Forţelor Navale, comandorul Viorel Roman, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor Patriei din Al Doilea Război Mondial, începând cu  ora 09.00.
 
La Constanţa, comandantul garnizoanei, comandorul Adrian Iordache, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Independenţei de Stat a României, din Parcul de la Casă de Cultură, începând cu ora 10.00.
 
La Mangalia, comandantul garnizoanei, comandorul Vasile Chirilă, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Complexul Monumental din Piaţă Republicii, începând cu ora 10.00.
 
La Tulcea, comandantul garnizoanei, căpitan-comandorul Tudorel Ivana, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Monumentul Independenţei, începând cu ora 10.00. Cu acest prilej, Şeful Instrucţiei şi Doctrinei din Statul Major al Forţelor Navale, contraamiralul de flotila Dr. Gigi-Cristinel UCE, va oferi Emblemă de Onoare a Forţelor Navale colonelului (r.) Ion Enache.
 
La Babadag, locţiitorul comandantului garnizoanei, locotenent-colonelul Sorin Bogus, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Monumentul Eroilor din parcul oraşului, începând cu ora 09.00. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii