Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii constănțeni continuă intervențiile în zonele din judeţ afectate de ninsori

ro

06 Jan, 2017 17:54 1238 Marime text
La ora 17.00, forțele și mijloacele Ministerului Apărării Naționale acționau în patru puncte din județul Constanța în sprijinul populației afectate de căderile masive de zăpadă.
Militari ai Brigăzii 9 Mecanizată s-au deplasat în localitatea Siminoc cu un autocamion 665T pentru transportul unui copil bolnav la spitalul din Medgidia.
În Municipiul Constanța, 12 militari ai aceleiași brigăzi intervin cu două mijloace tehnice pentru tractarea autovehiculelor blocate, iar la intrarea în localitate 15 militari din Regimentul 53 Rachete Antiaeriene acționează cu trei mijloace tehnice pentru degajarea DN3.
În localitatea Mihail Kogălniceanu, militari ai Batalionului de sprijin al Forțelor Navale desfășoară acțiuni de evacuare a persoanelor și deblocarea căilor de acces.
În total, în cursul acestei zile, 64 de militari au intervenit cu 14 mijloace auto de mare putere în județul Constanța, la solicitarea Centrului Național de Conducere Integrată, constituit la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, și a autorităților locale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii