Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Militari români răniți în Afganistan

ro

30 Apr, 2015 17:07 1355 Marime text
 
Patru militari români care acționează în cadrul misiunii „Resolute Support” din Afganistan au fost răniți astăzi, în jurul orei 9.00, în explozia unei mașini-capcană, anunță Ministerul Apărării Naționale, potrivit Agerpres.

„Militarii executau o misiune de patrulare terestră, la aproximativ opt kilometri sud-est de Baza militară de la Kandahar. În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fața locului și au fost transportați la spitalul din Kandahar, unde se află internați în stare stabilă'', precizează sursa citată.

Cei patru militari surprinși de un atac cu o mașină capcană astăzi, în Afganistan, au suferit răni ușoare, a declarat, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, aflat la Zalău la o ceremonie aniversară a două batalioane militare.

„Patru militari români care se aflau într-o misiune în zona aeroportului Kandahar au fost surprinși de un atac cu o mașină capcană. În urma acestui atac cei patru militari au fost răniți. Sigur, sunt răni mai ușoare. Sunt deja într-un spital militar și situația lor este stabilă. În funcție de evaluarea lor medicală care se face în momentul de față, vom hotărî dacă îi vom repatria sau își vor continua misiunea", a declarat Mircea Dușa, la Zalău la o ceremonia aniversară a două batalioane militare.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii