Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militar din Fortele Navale declarat dezertor acum șase zile. Cine l-a predat autorităţilor. Ce se va întâmpla cu tânărul

ro

25 Sep, 2018 16:08 4308 Marime text
Un militar din cadrul Regimentul 307 Infanterie Marină Babadag, județul Tulcea a fost declarat dezertor săptămâna trecută după ce nu s-a prezentat la serviciu timp de trei zile. 

Imediat au fost declanșate procedurile ce se impun în astfel de cazuri, astfel că acum tânărul este anchetat de procurorii din cadrul Parchetului Militar. 

Potrivit unei infomări transmise de Forțele Navale Române, soldatul Dumbravă Răzvan Cristian de la Regimentul 307 Infanterie Marină, nu s-a prezentat la programul orar al unității, fiind declarat joi, 20 septembrie 2018, dezertor, pentru absență nejustificată care a depășit trei zile.

”Pentru cercetarea cauzelor și împrejurărilor care au produs acest act de indisciplină, comandantul unității a numit o comisie de anchetă. De asemenea, au fost informate Parchetul Militar, Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea și Inspectoratul Județean de Poliție Tulcea, conform procedurilor legale pentru astfel de situații” - au mai transmis reprezentanții Forțelor Navale Române.

Militarul este angajat al Regimentul 307 Infanterie Marină din luna martie 2018, pe o funcție de radiotelefonist.

Reprezentanții Forțelor Navale Române au mai precizat pentru ZIUA de Constanța că la scurt timp după ce au fost demarate procedurile legale și tânărul a fost declarat dezertor, tataăl acestuia l-a adus la unitatea militară. 

De asemenea, plutonier major, Ramona Sibiceanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea a declarat pentru ZIUA de Constanța că instituția a fost anunțată și s-a cerut sprijin pentru depistarea tânărului. 

Pentru că militarul a fost găsit la scurt timp nu a mai fost nevoie de intervenția jandarmilor sau a polițiștilor. 

Sursa foto cu rol ilustrativ:ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii