Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milionar la Loto, executat silit de ANAF

ro

28 Nov, 2015 11:32 1701 Marime text
 
Un milionar, care a câştigat 3,8 milioane de euro la loterie, este urmărit de ghinion. Bărbatul din Iaşi este acum executat silit de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).
 
După ce a câştigat la Loto, Mihai Cazacu, căci așa îl cheamă, a devenit afacerist. Cazacu a pierdut o mulţime de bani investiţi în afaceri imobiliare. El a investit în mai multe firme, însă lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul la scurt timp.
 
Mai mult, el a fost și prins beat la volan şi condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare în 2013, pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj, după cum scriu cei de la Libertatea. Se pare că a fost implicat într-un alt dosar după ce un interlop local l-ar fi sechestrat şi bătut.
 
Acum, colac peste pupăză, Cazacu riscă să-și piardă banii din cauza ANAF. Statul vrea să-i scoată la vânzare toate bunurile pe care le mai are, pentru a recupera 1.332.489 de lei. Din această sumă, peste 90% reprezintă taxe şi impozite neachitate bugetului statului. Se pare că firma pe care a administrat-o a făcut parte dintr-o reţea de societăţi evazioniste.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii