Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de constănțeni au rămas fără curent. Vezi localitățile afectate

ro

19 Dec, 2012 22:49 1846 Marime text

Din cauza condiţiilor meteo deosebite, a viscolului puternic (cod galben), in decursul acestei zile au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii Enel Distributie Dobrogea.

Astfel, in data de 19 decembrie 2012, la ora 17:00, situaţia se prezenta astfel:

În județul Constanța sunt nealimentate total 6 linii de medie tensiune și 7 linii de medie tensiune partial, 163 posturi de transformare, fiind afectate 15 localitati: Biruinta, Dulcesti, Mosneni, Pecineaga, Vinatori, Darabani, 23 August, Schitu, Albesti, Limanu, Hagieni, Arsa, Pantelimonu de Sus, Pantelimonu de Jos, Runcu. Localitatile Vama Vechesi Techirghiol sunt afectate partial.

În judetul Tulcea este nealimentata o linie de medie tensiune total si alta partial, cu 11 posturi de transformare, si 3 localitati afectate: Altintepe, Sambata si Cerbu.

În judetul Ialomita sunt nealimentate 3 linii de medie tensiune partial, 14 posturi de transformare, fiind intrerupta alimentarea cu energie electrica, partial, in localitatea Rovine.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul conditiilor meteo deosebite, se numara cordoane si conductoare rupte, crengi cazute pe liniile electrice aeriene, galopaj al conductoarelor ca urmare a vantului extrem de puternic (conductoarele se apropie datorita vantului si se produce arc electric, ceea ce conduce la intreruperea furnizarii de electricitate).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii