Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de genţi de umăr nedeclarate, descoperite în Portul Constanţa

ro

30 Sep, 2016 12:35 2787 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au identificat în Portul Constanţa Sud Agigea un container sosit din China, în care se aflau 5.000 genţi de umăr, bunuri ce nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.
 
În urma controlului de frontieră, efectuat de o echipă comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali în Portul Constanţa Sud Agigea, asupra unui container sosit din China, pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Bucureşti, având ca administrator un cetăţean român, în vârstă de 22 ani, au fost descoperite 5.000 genţi de umăr din piele pentru bărbaţi, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.
 
Întreaga cantitate de bunuri, evaluată la 300.000 lei, a fost indisponibilizată de către lucrătorii vamali până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „folosirea de acte nereale faţă de autoritatea vamală”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 272 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii