Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihail Vlasov, audiat la DNA

ro

16 Feb, 2015 12:59 1843 Marime text
Fostul șef al Curții de Conturi, Mihail Vlasov, a ajuns în această dimineaţă la sediul DNA pentru audieri. El este cauzat de trafic de influenţă şi abuz în serviciu informează B1 TV.

Pe 9 aprilie, procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Mihail Vlasov, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie şi avocat în Baroul Iaşi, pentru trafic de influenţă.
 
Mihai Vlasov, fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, este cercetat într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit mită 200.000 de euro de la un om de afaceri, scrie Ziarul Finanaciar.Instanța supremă a decis ca președintele suspendat al Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihail Vlasov, să fie judecat în stare de arest la domiciliu, relatează Agerpres.

În 9 aprilie, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat că Mihail Vlasov, suspendat la acel moment din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), a fost trimis în judecată, pentru trafic de influenţă, într-un dosar în care a fost prins în flagrant primind 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.

Mihail Vlasov mai este urmărit penal pentru şantaj, într-un dosar în care este cercetată şi fiica sa Vanda Vlasov. Mihail Vlasov l-ar fi ameninţat pe preşedintele interimar al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, spunându-i "că nu este bine ce face" şi că nu ar vrea "să sufere şi copiii altuia", mai scrie Ziarul Financiar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii