Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Vlasov, fostul președinte al Camerei de Comerț a României, va fi cercetat sub control judiciar

ro

30 Aug, 2014 16:12 1761 Marime text
Mihai Vlasov, fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, este cercetat într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit mită 200.000 de euro de la un om de afaceri, scrie Ziarul Finanaciar.  La data de 24 aprilie, instanța a decis ca Vlasov să fie cercetat în  stare de arest la domiciliu. Ieri, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a admis contestaţia lui Vlasov la decizia Curţii de Apel Bucureşti, care, în 19 august, hotărâse menţinerea arestului la domiciliu.

Vlasov se află în arest la domiciliu din 24 aprilie, iar până atunci a fost în arest preventiv, din 19 martie, fiind cercetat pentru trafic de influenţă.

În 9 aprilie, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat că Mihail Vlasov, suspendat la acel moment din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), a fost trimis în judecată, pentru trafic de influenţă, într-un dosar în care a fost prins în flagrant primind 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.

Mihail Vlasov mai este urmărit penal pentru şantaj, într-un dosar în care este cercetată şi fiica sa Vanda Vlasov. Mihail Vlasov l-ar fi ameninţat pe preşedintele interimar al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, spunându-i "că nu este bine ce face" şi că nu ar vrea "să sufere şi copiii altuia", mai scrie Ziarul Financiar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii