Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:17 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Sturzu, liderul TSD, pe "urmele" lui Radu Mazăre

ro

05 Dec, 2014 13:06 1026 Marime text
Mihai Sturzu, preşedintele TSD, este următoarea victimă din partidul de guvernământ, după Radu Mazăre, care este apostrofat de Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului MCA România. Sturzu a postat pe contul de Facebook o fotografie cu mareşalul Ion Antonescu, relateaza adevarul.ro.
 
Iată un fragment din scrisoarea adrestaă de MCA România liderului TSD Mihai Sturzu, în care este atenţionat de gestul său:
 
„Stimate Domnule Sturzu
 
În urmă cu câteva zile ÎCCJ a emis o hotărâre  conform căreia paginile Facebook sunt platforme media (online) publice.
 
În acest context, Dvs distribuiţi, pe pagină Dvs de Facebook, imaginea Mareşalului Ion Antonescu care, pentru unii este erou naţional dar pentru noi este un criminal de război sub conducerea căruia 280000 de evrei au fost înjosiţi, batjocoriţi, torturaţi, omorâţi singura lor vină fiind faptul că s-au născut evrei.
 
Funcţia pe care o deţineţi în PSD vă obligă să cunoaşteţi legislaţia în vigoare. Astfel ar fi trebuit să ştiţi că Dvs, prin găzduirea şi afişarea imaginii respective şi a mesajului alăturat, încălcaţi legislaţia în vigoare. Mai mult de atât, mesaje postate pe pagina Dvs, prin care aţi fost atenţionat asupra situaţiei generate, au fost, până în prezent, ignorate.
 
Faptul că ignoraţi aceste mesaje de avertizare indică faptul că Dvs. menţineţi, în mod deliberat, starea care contravine legislaţiei în vigoare.
 

Reacţia lui Sturzu

 
Mihai Sturzu a reacţionat la semnalul Centrului MCA România. „Abia acum am vazut postarea respectiva. Am sters-o si am rugat si autoarea sa scoata numele meu de acolo. Va multumesc pentru atentionare“, a postat el pe contul său de Facebook, în noaptea de joi spre vineri.
 
Alt lider PSD, Radu Mazăre, a fost iertat de plângerea penală înaintată recent de Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului MCA România. Primarul Constanţei fusese taxat pentru apariţia publică, după alegeri, cu o tunsoare şi o mustăcioară-muscă á la Adolf Hitler.
 
Sursa: adevarul.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii