Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Sturzu a demisionat din PSD. Ce zice Dragnea

ro

14 Dec, 2015 19:22 2593 Marime text
Deputatul Mihai Sturzu s-a prezentat, astăzi, la Parlament pentru a-și depune demisiile din Partidul Social Democrat și din grupul parlamentar al social-democraților din Camera Deputaților.

„Așa cum am anunțat public la Congresul TSD astăzi mi-am și depus demisia din calitatea de membru al Partidului Social Democrat. Și am aflat că există o procedură, astfel încât mi-am depus (...) încă o demisie din grupul PSD de la Camera Deputaților. Consider că, atât timp cât PSD refuză să se modernizeze, să se reformeze, refuză să facă pași serioși în a se distanța de comunism, de corupție, în a deschide partidul, eu nu pot să mai girez această construcție politică, din păcate. (...) Dincolo de oamenii care conduc mai mult sau mai puțin partidele politice cred că ar trebui să stea principiile. Din păcate, principiile în care eu cred nu se mai regăsesc astăzi în acest PSD care refuză să se reformeze ", a declarat Mihai Sturzu, potrivit agerpres.ro. Totodată, a precizat că rămâne independent în Parlament și că se va concentra pe proiectele comunitățile pe care le reprezintă ca deputat.
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit să comenteze afirmațiile lui Mihai Sturzu. „Am fost sfătuit să mă abțin. Am o singură întrebare, pe care nu o am numai eu, o au și colegii mei. Încearcă colegii mei de la Secretariatul general, astăzi — mâine, să afle de unde și-a dat demisia (Sturzu - n.r.) că nu știm dacă avea de unde să-și dea demisia. Nu i se găsește adeziunea, dar, probabil că, până la urmă, vor găsi acest lucru", a declarat președintele PSD, la Palatul Parlamentului.
 
Sursa foto: monitorulexpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii