Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Fifor Întâlnire cu reprezentanţi ai Camerei de Comerţ a SUA. Ce s-a discutat

ro

23 Oct, 2018 19:15 936 Marime text

Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, a avut marți, 23 octombrie, la sediul M.Ap.N., o întrevedere cu reprezentanţi ai Camerei de Comerţ a SUA pe lângă Uniunea Europeană.

În cadrul discuţiilor, au fost abordate aspecte privind provocările şi ameninţările la adresa securitatii regionale, context în care ministrul Fifor a subliniat nevoia consolidării relaţiei transatlantice.

Având în vedere preluarea de către România a Preşedinţiei Consiliului UE, începând cu ianuarie 2019, discuțiile s-au axat, de asemenea, pe priorităţile ţării noastre în domeniul apărării și principalele aspecte legate de provocările cu care se va confrunta Uniunea Europeană în perioada celor șase luni, în special din perspectiva BREXIT.

În acest context, ministrul Mihai Fifor a subliniat că întărirea relației transatlantice reprezintă una din prioritățile pe care România le va promova pe parcursul Președinției Consiliului UE.

De asemenea, a punctat că foarte importantă rămâne, în acest sens, consolidarea relației dintre UE și NATO, având în vedere rolul esențial al relației transatlantice în asigurarea securității și stabilității europene.


Sursa foto: M.Ap.N. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii