Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Craiu „Voiculescu a şantajat. Întrebaţi-l pe Octavian Creţu, de la Borsec, câţi bani i-a cerut Voiculescu!”

ro

06 Jun, 2013 13:38 2523 Marime text
Fostul directorul general al trustului Intact, Mihai Craiu, a facut mai multe dezvaluiri de senzatie la Romania TV. El a sustinut ca Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, a santajat fara putinta de tagada, confirmand ca acest lucru se intampla dintotdeauna in trustul media al familiei Voiculescu. Iata declaratiile facute de Mihai Craiu in emisiunea Sorinei Matei, de la RTV:
“In fiecare redactie, Voiculescu are propriii oameni platiti separat de el”
* “Am sa va explic. Intact este o mare familie. Iar oamenii de aduna intr-o mare familie, in intalnire care se numesc <<de lucru>>. Voiculescu strange toti directorii de trust. Langa directori, strange oamenii de incredere din redactii. In fiecare redactie, Voiculescu are propriii lui oameni, platiti de el separat, ca sa scrie in vehiculele lor media ce isi doreste Dan Voiculescu, pentru interesele lui. Toata lumea face ce are de facut, Dan Voiculescu ia deciziile, dar niciodata nu are raspundere in fata legii.”
* “Acest Sorin Alexandrescu a crezut….A fost atat de prost si atat de naiv incat a fost pacalit si a crezut ca este intangibil! Si, dintr-o convingere proprie a santajat. Asta este adevarul! Toata lumea trebuie sa stie ca Voiculescu a santajat. Si nu de ieri, de azi. Uitati-va la limbajul folosit! E un limbaj conspirat.”
Sursa: Reportervirtual.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii