Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Bobonete din Las Fierbinţi va boteza fetiţa pentru care mama şi-a dat viaţa

ro

12 Dec, 2013 12:02 1930 Marime text

Impresionati de cazul tinerei din Agigea, care a nascut un bebelus cu pretul vietii ei, actorii din serialul Las Fierbinti au hotarat sa il ajute pe tatal ramas vaduv cu un bebelus de crescut.

Mihai Bobonete vrea sa fie nasul fetitei si sa o boteze, atunci cand copila va mai prinde puteri si va fi externata. Mama ei a nascut-o la 7 luni, a strans-o in brate si a murit, rapusa de o boala cumplita.

Fetita de sapte luni, care poarta numele mamei ei Mihaela este singura alinare in aceste momente dificile pentru tatal ei. Pe chipul lui se citeste durerea, pricinuita de pierderea sotiei.

In ultimele clipe de viata, tanara de 24 de ani, rapusa de cancer la rinichi i-a spus ca fetita trebuie sa fie pe primul loc in viata lui.

Femeia s-a sacrificat pentru pruncul ei, desi medicii i-au spus categoric sa faca avort pentru a incepe un tratament care ar fi putut incetini evolutia cancerului.

Dar ea nu a vrut sa renunte la sarcina, pe care a reusit sa o duca pana la 7 luni. Inainte sa is idea ultima suflare, femeia si-a strans cu putere fetita la piept.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii