Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Mitroi, noul şef al Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică al PwC România

ro

04 Jun, 2013 09:56 1532 Marime text
Începând cu 1 iulie 2013, Mihaela Mitroi va deveni noul lider al Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică al PwC România, înlocuindu-l pe Peter de Ruiter, care va rămâne Partener de Consultanţă Fiscală în cadrul firmei. Mihaela va coordona de asemenea activităţile de consultanţă fiscală şi juridică ale PwC din Europa de Sud-Est, incluzând Moldova, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Albania şi Bosnia.

„Printr-o dedicare exemplară, Mihaela şi-a construit o reputaţie solidă, atât la nivelul pieţei de consultanţă, cât şi în rândul clienţilor noştri, aducându-le acestora valoare adăugată în fiecare proiect, susţinând dezvoltarea mediului de afaceri din România şi contribuind la definirea profesiei consultanţei fiscale în ţara noastră. Vreau să-i mulţumesc lui Peter de Ruiter pentru că a construit o echipă de consultanţă fiscală şi juridică de referinţă pentru piaţa din locală şi să-i doresc Mihaelei mult succes în noul rol, în întărirea poziţiei noastre pe piaţă”, a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România.

Mihaela s-a alăturat PwC România în anul 1997, iar în iulie 2004 a devenit Partener. Are o vastă experienţă atât pe probleme de fiscalitate internă cât şi internaţională, fiind implicată în proiecte complexe de restructurare, privatizare, scheme de optimizare a taxelor precum şi în activităţi de consultare cu Ministerul de Finanţe privind îmbunătăţirea legislaţiei fiscale din România. Mihaela a fost implicată în oferirea de consultanţă elaborată atât companiilor multinaţionale, cât şi celor autohtone, oferindu-le consultanţă fiscală, asistându-le în proiecte de due-dilligence în tranzacţii, precum şi privatizări. Ea a fost de asemenea implicată în consultanţa fiscală pentru persoanele fizice (atât pentru cetăţeni români, cât şi străini).

Mihaela Mitroi este membru CECCAR, Membru al Consiliului Superior al Camerei Consultanţilor Fiscali din România, membru al Asociaţiei Fiscale Internaţionale.
“M-am alăturat PwC drept consultant fiscal într-o vreme în care această profesie era aproape necunoscută în România. Am fost martorul dezvoltării acestui sector de consultanţă fiscală şi ştiu că PwC a fost o adevărată şcoală pentru sute de profesionişti în domeniu. Vreau ca plecând de la această tradiţie extraordinară să dezvolt activitatea de consultanţă fiscală şi juridică a PwC România pentru a deveni din experţi fiscali, parteneri de afaceri pentru clienţii noştri”, a adăugat Mihaela Mitroi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii