Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Migrant sirian clandestin, prins la Ostrov de poliţiştii de frontieră

ro

31 Jul, 2014 10:10 1574 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat un cetăţean sirian care intenţiona să intre ilegal în România, pe jos, din Bulgaria, cu scopul de a ajunge în Suedia.
 
Poliţiştii de frontieră de la Ostrov au acţionat, în baza unei informaţii, pentru interceptarea unui bărbat care se deplasa pe jos, dinspre Bulgaria. Persoana  în cauză, care nu vorbea limba română, a fost reţinută, ieri după-amiază, în apropierea frontierei de stat şi a fost condusă la sediul Poliţiei de Frontieră Ostrov pentru cercetări.
 
În urma verificărilor a rezultat faptul că bărbatul este cetăţean sirian, în vârstă de 33 ani, şi a încercat să intre ilegal în România, pe la „zona verde”, cu intenţia de a ajunge în Suedia. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului sirian actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”.
Cetăţeanul sirian a fost predat autorităţilor de frontieră din Bulgaria, care vor continua cercetările, conform protocolului existent între cele două state.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii