Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Microbuzele și autobuzele, verificate de polițiștii de la Transporturi din Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

11 Mar, 2019 11:28 1507 Marime text
În perioada 6-10 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică și Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța au desfășurat o acțiune pe raza județului Constanța, pentru verificarea legalității autovehiculelor transport persoane, informează IPJ Constanța. 
 
Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, peste 160 de polițiști din Constanța au acționat în sistem integrat, în anumite intervale orare din perioada 6-10 martie a.c., cu precădere în zona aerogărilor, autogărilor și gărilor din județul Constanța. Astfel, au fost oprite pentru control autovehiculele de transport persoane, ocazie cu care au fost constatate 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere.
 

”Totodată, polițiștii constănțeni au aplicat 550 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 254.575 de lei, la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
Pe perioada acțiunii, polițiștii constănțeni au reținut 59 de permise de conducere și au retras 23 de certificate de înmatriculare” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii