Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Trei femei, rănite Microbuz, implicat într-un accident la intersecţia dintre Ferdinand cu 1 Decembrie (galerie foto+video)

ro

26 Feb, 2016 08:39 11960 Marime text
 
 
În urmă cu puţin timp, a avut loc un accident în Constanţa, la intersecţia dintre Ferdinand cu 1 Decembrie. S-au ciocnit un microbuz şi un autoturism Audi.

UPDATE 4, ora 9.15

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, au fost rănite două persoane, acestea prezentând traumatisme uşoare. De asemenea, a mai fost rănită şi o altă persoană, care acum primeşte îngrijiri medicale într-un SMURD C. Toate persoanele rănite sunt femei şi se aflau în microbuz. Ele sunt conştiente şi cooperante. Precizăm că vor fi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

UPDATE 3, ora 9.05

Potrivit surselor noastre, pe şoferul din Audi îl cheamă Viorel Panait, de la Comvex SA. Acesta a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că venea dinspre Kaufland, spre bulevardul Ferdinand. Voia să ajungă la muncă. La intersecţia cu 1 Decembrie, ne-a spus că a trecut pe "Verde", însă un şofer din lateral a trecut pe "Roşu" şi l-a accidentat. 

Poliţia va face cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

UPDATE 2, ora 8.47

Mai multe persoane s-au lovit în zona feţei. În microbuz se aflau în jur de zece persoane.

UPDATE 1, ora 8.43

Potrivit primelor date, o persoană din microbuz este rănită. Precizăm că la faţa locului au sosit echipaje de la Poliţie şi se aşteaptă Ambulanţa.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Junker 26 Feb, 2016 20:20 La baba novac e interzis stanga, exceptand mijloacele de transport in comun. Si smurdu a venit dupa 30-40 de minute. Eram in drum spre munca si la cand am plecat de acolo veneau si baietii cu sirenele
  • sesizati-va 26 Feb, 2016 14:29 Nu este primul accident in care este implicat un microbuz GMS.Pana nu moare cineva nu se vor lua masuri.Sa se verifice starea tehnica a acestor microbuze precum si faptul ca sunt arhi aglomerate in special dimineata si seara
  • marian 26 Feb, 2016 14:28 Opriti maxi-cosciugurile odata, sunt cosciuguri pe roti. Soferi conduc zi de zi 18 ore pe zi, nu respecta licenta de transport adica stati, traseu etc. Evaziune. Concurenta neloiala cu RATC. etc
  • jiji 26 Feb, 2016 11:03 Si la trocadero microbuzele trec pe rosu. Nu asteapta sa se faca verde si trec de semafor cu cateva secunde inainte. La fel si multe masini mici oricum. Alt caz, la insitutul de marina, maxitaxi de pe soveja face stanga pe baba novac, tot pe rosu, desi acolo e INTERZIS la stanga. Si lucrul asta de multe ori in fiecare zi. dar politia doarme. somn usor! Pana nu loveste un microbuz un politist nu va treziti.
  • ALEX 26 Feb, 2016 10:55 ZILELE TRECUTE AM VAZUT UN MICROBUZ CUM S-A ASIGURAT STANGA-DREAPTA SI A TRECUT PE ROSU IN INTERSECTIA DE LA ICIL(KAUFLAND),DECI NU A FOST O GRESEALA A TRECUT CU BUNA STIINTA,UN INCONSTIENT MAI ALES CA TRANSPORTA PERSOANE.
  • mercedes-a4-klasse 26 Feb, 2016 08:59 Autoturismul acela nu prea e mercedes, dar merge si asa. Keep up the good work.