Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Microbuz de călători implicat într-un grav accident rutier pe DN1. Mai multe persoane, printre care și un copil, rănite

ro

11 Jan, 2019 17:56 1622 Marime text
Şase persoane, printre care şi un copil de opt ani, au fost asistate medical la faţa locului în urma unui accident produs vineri pe DN1, în zona Băneşti, între un microbuz şi o autoutilitară, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă (ISU) Prahova, citați de Agerpres.ro

Potrivit sursei citate, copilul de opt ani, precum şi un bărbat de 23 de ani şi o femeie de 32 de ani, au fost transportate la UPU a SJU Ploieşti.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, microbuzul care circula pe ruta Floreşti - Câmpina, pe sensul de mers spre Ploieşti, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de o autoutilitară care circula în faţa sa. În zonă traficul este dirijat de poliţişti.

"Echipajele sosite la locul evenimentului evaluează medical victimele. Pompierii militari acţionează cu o descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD", au precizat reprezentanţii ISU.


În autovehiculele implicate în accident s-ar fi aflat 21 de persoane, au mai menţionat reprezentanţii ISU Prahova.

De asemenea, potrivit datelor actualizate ale ISU Prahova, în accident au fost implicate 22 de persoane, fiind vorba de 20 de pasageri din microbuz şi şoferul acestuia, precum şi şoferul autoutilitarei. Cele trei victime transportate la spital se aflau în microbuz. 

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii