Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Microbuz de călători implicat într-un grav accident rutier. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Sunt mai multe victime

ro

04 Aug, 2018 15:56 1808 Marime text
Autorităţile locale au activat Planul roşu de intervenţie, în urma unui accident rutier care a avut loc, sâmbătă, între un autoturism şi un microbuz, în localitatea Ciuperceni, judeţul Gorj, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă citat de Agerpres.ro. 
 
Potrivit sursei citate, din informaţiile preliminare, accidentul a fost soldat cu 9 victime, iar la faţa locului intervin două echipaje de prim ajutor SMURD, cinci echipaje medicale SAJ, trei autospeciale de stingere, descarcerare şi, respectiv, pentru victime multiple.

UPDATE. 

Şoferul autoturismului implicat în accidentul care a avut loc, sâmbătă, în localitatea Ciuperceni, judeţul Gorj, se află în stare gravă, iar alte şase persoane au fost transportate la spital, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.
 
Potrivit sursei citate, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un microbuz, 9 persoane au fost rănite.
 

"Toate cele 8 persoane din microbuz sunt conştiente, iar 6 victime au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Celelalte 2 au refuzat transportul. Şoferul autoturismului este în stare gravă şi este resuscitat de către echipajele medicale", menţionează sursa citată de Agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii