Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micii matematicieni s-au impus la toate testele Elevii de la Mircea domină concursurile de matematică

ro

21 Oct, 2013 22:02 2467 Marime text
Elevii Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” s–au întors şi în acest an cu numeroase cu premii de la unul dintre cele mai mari concursuri naţionale de matematică – Regalul Generaţiei XXI, desfăşurat în acest week–end la Ploieşti. La concursul interjudeţean destinat elevilor din clasele V – VIII, micii matematicieni constănţeni s­-au impus cu succes la toate testele.
 
Astfel, mirciştii au arătat încă odată că judeţul Constanţa este cap de afiş la concursurile între judeţe şi internaţionale. Competiţia de la Ploieşti marchează începutul sezonului concursurilor de matematică din anul şcolar 2013 – 2014.
         
Astfel, la clasa a V-a, elevii pregătiţi de profesorul Mihai Contanu au obţinut: premiul II, prin Pavel Alexandru precum şi mai multe menţiuni prin Chiriac Andreea, Carp Alexandru, Ionescu Şerban, Dulgheru Andrei, Pînzariu Răzvan, Simionov Bogdan, Tapangea Erica, Murineanu Andrei, Cîju Elena, Caraian Sofia.
 
La clasa a VI-a, elevele profesorului Florian Gache, Ibadula Ella Nelin şi Pariza Teodora au fost recompensate cu menţiuni.
 
La clasa a VII-a: Premiul I a fost câştigat de Creţu Olivian, premiul III de Iliant Mihai, iar Epure Mihai a obţinut menţiune. Toţi trei sunt coordonaţi de Gabriela Constantinescu.
 
Şi la clasa a a VIII-a, mircistul Calila Hakan pregătit de Mihai Contanu, şi-a adjudecat premiul III.
 
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cititor 21 Oct, 2013 22:52 A auzit cineva de acest "CONCURS"? Nici nu apare pe lista concursurilor SSMR.De ce nu scrieti de concursul de la Cristian CALUDE de la Galati?Pentru ca acolo nu prea aveti rezultate notabile.Anul trecut nu ati avut rezultate si v-ati gandit sa schimbati concursul,poate aveti vreo sansa.