Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Michael Stewart- „Există un interes ridicat din partea comunităţii de investitori din SUA către România

ro

07 Feb, 2016 12:54 1210 Marime text
 
Ţara noastră este atrăgătoare pentru investitori! Este mesajul lui Michael Stewart, şefului secţiei economice a Ambasadei SUA, care a explicat la emisiunea Ambasador România de la Realitatea TV, moderată de Alexandru Cumpănaşu, care sunt domeniile vizate de americani.
 
Companiile americane sunt din ce în ce mai interesante de România, apreciază şeful secţiei economice.„În mod clar, unul dintre cele mai puternice domenii de export, aflat în creştere, este cel legat de piese auto şi de producători de piese auto. Sunt multe companii americane în România care investesc în sectorul IT, atât în ceea ce priveşte partea de service, cât şi în partea de dezvoltare de software, laturi pe care le externalizează în România. Şi sectorul agricol are un potenţial dezvoltat pentru investiţii”, a spus oficialul american.
 
La Gala Ambasadorilor, organizatorul, Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României a arătat că şi instituţia pe care o conduce îşi doreşte creşterea schimburile comerciale ale României cu alte ţări. „Vrem să intensificăm ceea ce înseamnă investiţii străine în România”, a explicat acesta.
 
„Consider că există un interes ridicat din partea comunităţii de investitori din Statele Unite către România. Cu certitudine, din partea ambasadei, dorim să dezvoltăm latura relaţiilor individuale, dintre România şi Statele Unite, în paralel cu atragerea celor mai mari investitori din lume aici”, a mai explicat consilierul economic al Ambasadei SUA.
 
 
Citește mai mult pe Realitatea.net.
 
Sursa foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii