Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Michael Bolton a primit, la Constanta, discul de aur pentru vanzarile noului album (galerie foto)

ro

30 Jul, 2010 03:41 2955 Marime text
michael_bolton_30.jpgDupă ce mai multe voci răutăcioase anunţau încă de săptămâna trecută că Michael Bolton nu va mai veni la concertul pe care îl avea programat azi, aseară au fost spulberate toate dubiile odată cu sosirea sa la Constanţa la Hotel Rex. Acesta a aterizat la aeroportul Mihail Kogălniceanu, la bordul propriului său avion

Sosit pentru a cincea oară în România pentru a-i încânta şi pe fanii români, artistul Michael Bolton va susţine în această seară, pe platoul de la Poarta 1 un spectacol incendiar în cadrul căruia îşi va promova noul său album "One world, one love".

Chiar dacă a întârziat aproape o oră faţă de ora programată iniţial pentru întâlnirea cu mass-media din România, artistul a demonstrat că este un adevărat star mondial: a răspuns la toate întrebările ziariştilor, fără a fi deranjat de nimic din ceea ce îi enervează pe cei mai neexperimentaţi fiind foarte natural şi în atitudine şi exprimare.

În ciuda zborului lung pe care l-a avut de făcut până la Constanţa, a zborului de la Milano pe care l-a ratat, fiind nevoit să ia altă cursă, Michael Bolton a arătat că ceea ce cântă el poate fi mai presus decât orice. A apărut în faţa mass-media locale plin de energie şi exuberanţă, cu atât mai mult cu cât, la Milano, unde a susţinut ultimul său concert¸ înainte de a ajunge în România, a câştigat un turneu de golf.

Numai în ultimele şapte săptămâni de când se află în turneul pentru promovarea noului său album "One world, one love", artistul a ajuns în nu mai puţin de 12 oraşe mari de pe toate continentele, pornind cu Paris, Londra, Singapore, China, Australia, Los Angeles.

În spectacolul ce îl va susţine astăzi la Poarta 1 pe lângă promovarea propriului său album, artistul îşi va bucura spectatorii şi cu melodiile care l-au consacrat şi care au rămas ani la rând în inima fanilor. "Este bine ca artist să-ţi promovezi şi noul album dar trebuie să-i cânţi şi melodiile care l-au făcut cunoscut", a susţinut starul internaţional.

Michael Bolton a povestit presei despre începuturile colaborării sale cu Lady Gaga care, de altfel, a şi compus melodia "Murder my Heart": "Îmi place munca ei, este o artistă foarte tânără, cu foarte mult succes. La doar 24 de ani este numărul 1 mondial. Eu abia la 34 de ani am scos primul hit. Am avut impresia că lucrez cu o Madona mai tânără".

Cadou neaşteptat

Surpriza cea mai mare a venit din partea casei de discuri Universal Music România care îi promovează albumul şi care aseară i-a înmânat discul de aur pentru vânzările celui mai nou album. Discul de aur i-a fost înmânat artistului de PR-ul casei de discuri, Emilia Mihăilescu.

Artistul a mai povestit şi despre planurile sale de viitor: "Am trei albume începute şi am fost solicitat să fac două musical-uri. Nici nu ştiu dacă pot să fac asta, mai ales că niciodată nu am făcut musical-uri", a susţinut artistul. Acesta le-a dat şi un sfat celor care se pregătesc să ajungă un artist de talie internaţională: "Trebuie să îţi dezvolţi propria poziţie în muzică, altfel dispari cum ai apărut. Trebuie să-ţi curgă muzica prin vene".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii