Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MFE Comisia Europeană ar putea rambursa României peste 400 milioane euro

ro

15 Nov, 2015 13:16 1864 Marime text
 
Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a transmis printr-un comunicat, faptul că în perioada următoare, Comisia Europeană va putea rambursa României peste 400 de milioane de euro pentru Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice (POSCCE) 2007-2013.
 
Acest lucru ar putea fi valabil, după ce Ministerul Fondurilor Europene a obținut acordul Executivului comunitar pentru reluarea tuturor plăților aferente acestui program.
 
„Decizia Comisiei Europene de a relua plățile pentru POSCCE este un succes al Guvernului României și confirmă eforturile depuse în echipă de Autoritatea de Management și organismele intermediare. Estimez că POSCCE va avea cel mai mare procent de absorbție dintre toate programele aferente perioadei 2007-2013 (peste 90%), deoarece în perioada care urmează Comisia Europeană va putea rambursa României peste 400 milioane de euro pentru acest program”, a scris în comunicat Marius Nica.
 
„Beneficiarii fondurilor nu au fost afectați, plățile către cei care derulează proiecte europene fiind asigurate de la bugetul de stat”, se menționează în informațiile transmise de MFE.
 


Sursa foto: caleaeuropeana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii