Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metoda "accidentul" Tânăra "avocată" de la Ovidiu a fost reţinută

ro

18 Jan, 2015 09:46 3149 Marime text
Una dintre cele două femei care au înşelat, ieri, la Ovidiu, o vârstnică, prin metoda "accidentul" a fost reţinută pe bază de ordonanţă, azi noapte, de poliţiştii constănţeni.
 
Este vorba despre tânăra care s-a dat drept avocat şi a convins-o pe victimă să îi dea 4.000 de lei pentru a muşamaliza un presuspus accident mortal pe care l-ar fi provocat fiul femeii înşelate. Tânăra are 27 de ani şi este din Brăila.

Complicea sa, Daniela Mihailov, în vârstă de 26 de ani, tot din Brăila este cercetată în stare de libertate.
 
Suspectele au mers, ieri, acasă la victimă şi i-au spus că fiul său a produs un accident rutier şi au nevoie de suma de bani pentru muşamalizarea cazului.
 
Vârstnica s-a panicat, ştiindu-şi fiul plecat la Constanţa, cu maşina şi le-a dat banii femeilor.
 
Acestea au plecat în trombă la bordul unui autoturism marca Hyundai, înmatriculat în Spania. Numai că ghinionul lor a fost că în acel moment sosea acasă şi fiul pensionarei. Acesta a reţinut numărul de înmatriculare şi a sunat imediat la 112, pornind şi în urmărirea femeilor. Un filtru de poliţişti format din agenţi de la Serviciul Rutier şi Secţia 4 Poliţie Constanţa au blocat maşina în zona Târgului de legume-fructe de pe varianta Ovidiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii