Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:58 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naivitate plătită scump Metoda "accidentul" face noi victime la Constanţa !

ro

02 Jun, 2015 10:56 762 Marime text
 
Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, duminică seara, de o femeie în vârstă de 59 de ani, din Constanţa despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 20.30, a fost apelată pe telefonul fix, de către o persoană necunoscută, care s-a recomandat  a fi avocatul fiului său. Persoana i-a spus că acesta ar fi provocat un accident rutier, motiv pentru care i-a solicitat  suma de 10.000 de lei pentru a nu i se întocmi dosar penal.
 
După ce a fost apelată de mai multe ori, în jurul orelor 21.00, victima s-a întâlnit cu o femeie, căreia i-a dat suma de 1.600 de lei, două lănţişoare şi o verighetă toate din aur, însumând aproximativ 8 grame. Ulterior, victima a realizat că a fost înşelată, sesizând poliţiştii Secţiei 4 care au demarat o anchetă în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.
         
Iar ieri, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în cursul nopţii a fost apelat telefonic de o persoană care s-a recomandat a fi fiul său și care i-a transmis că a provocat un accident rutier soldat cu vătămarea unei femei și pentru a scăpa, trebuie să plătească 20.000 mii lei unui avocat, pe care i l-a și dat să vorbească la telefon. Potenţiala victimă a înscenării a realizat, însă, că este posibil să fie victima unei înşelăciuni, şi-a contactat fiul şi nu a dat curs solicitării persoanei necunoscute.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii