Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metoda "accidentul" face noi victime la Constanţa

ro

03 Mar, 2015 23:53 1052 Marime text
O nouă victimă a căzut în plasa escrocilor care se folosesc de metoda „accidentul”. O bătrână care locuiește în cartierul Tomis Nord le-a dat unor indivizi o sumă impresionantă: 60 de mii de lei, relatează reporterntv.ro.
 
„A sunat telefonul și cineva mi-a spus: mamă am făcut un accident, am lovit o fetiță și ca să îi facă operație trebuie să dau niște bani. A venit unul și m-a întrebat dacă am banii în casă sau la bancă. I-am spus că îi am în casă, de unde atâția bani la bancă?“, povestește păgubita. 
 
Femeia, în vârstă de 82 de ani, era acasă cu soțul ei  în momentul în care a primit telefonul cu pricina de la un individ care pretindea că este fiul ei. Deși știa prea bine de la televizor despre cazuri în care oamenii au fost înșelați, speriată a spus că nu și-a mai dat seama de nimic. Inițial le-a dat escrocilor 40 de mii de lei.
 
Când au văzut muntele de bani, indivizii au prins și mai mult tupeu așa că s-au întors și i-au mai cerut încă 20 de mii de lei. Abia după ce femeia a vorbit la telefon cu fiul ei și-a dat seama ce a făcut și anunțat poliția. Bătrâna spune că avea atât de mulți bani în casă pentru că vânduse un teren.
 
Sursa: reporterntv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii