Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Codul a fost prelungit O nouă dimineaţă plină de ceaţă la Constanţa, pe A2 şi în mai multe judeţe din ţară

ro

23 Jan, 2015 07:42 2191 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a emis noi atenționări nowcasting Cod galben de ceață pentru Constanţa, Tulcea, A2, Bucureşti, IIfov, Prahova, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Giurgiu.  

Potrivit ANM, până la ora 08.00, în Constanbţa şi Tulcea, dar şi pe A2, în municipiul Bucureşti şi pe arii în general extinse în judeţele IIlfov, Prahova, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Giurgiu se semnalează ceață, care va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

În Dobrogea, vremea se menţine caldă pentru această perioadă. Temperaturile înregistrate se vor situa în intervalul 2 – 6 grade Celsius, cerul se menţine noros, iar pe perioada zilei se va semnala ceaţa. La această oră, la Constanţa, sunt 4.5 grade Celsius.

UPDATE
ANM atenţionează că, în județele Constanța și Tulcea, inclusiv A2 şi drumurile naţionale şi europene aferente, codul de ceaţă a fost prelungit până la ora 12.00.Coform meteorologilor, va continua să se semnaleze ceaţă care determină vizibilitate redusă sub 200 m, izolat sub 50 m.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii