Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gorghiu, ironii la adresa lui Ponta „Messi, interlocutor adecvat pentru Ponta”

ro

12 Aug, 2015 18:47 1891 Marime text
 
Într-o postare pe contul de Facebook, Alinei Gorghiu îi răspunde lui Victor Ponta cu aceeaşi ironie. Copreşedintele PNL susţine că nu are nimic împotrivă să participe şi Victor Ponta la consultările între partide, dar Lionel Messi ar fi un interlocutor mai adecvat pentru acesta, adăugând: „Ar putea afla că după ce iei un cartonaș roșu de la opinia publică, părăsești terenul, nu te legi de bare".

„După demisia domnului Victor Ponta din funcția de președinte al PSD, dialogul politic între partide a fost relansat. Vom continua acest dialog cu liderii partidelor. Dacă domnul Liviu Dragnea va dori, nu am nimic împotrivă să participe și Victor Ponta la întâlnirile premergătoare, de pregătire a consultărilor politice, între staffurile tehnice și de specialitate ale partidelor, alături de ministrul Teodorovici", a scris Gorghiu pe Facebook care a ţinut să adauge şi că  "Sunt convinsă, însă, că Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decât reprezentanții opoziției, având în vedere preocupările din ultima perioadă ale încă prim-ministrului României. Cu această ocazie, ar putea afla că după ce iei un cartonaș roșu de la opinia publică și propriul partid, părăsești terenul, nu te legi de bare", a susţinut Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a scris, astăzi, pe pagina sa de Facebook, după ce ieri seară a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei, că fotbalistul vedetă al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat, făcând chiar şi o glumă pe acestă teamă şi afirmând că Alina Gorghiu îi va cere demisia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii