Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul șocant scris de un bărbat pe Facebook! Poliția s-a dus imediat să-l aresteze! Ce s-a întâmplat când l-au găsit

ro

10 May, 2015 23:58 1228 Marime text
 
Poliția din Canada investighează ceea ce pare a fi o triplă crimă urmată de o sinucidere după ce un bărbat a anunțat pe Facebook că și-a omorât fiica, soția și sora, înainte de a-și da singur foc!
 
Randy Janzen a scris pe rețeaua de socializare joi că și-a omorât fiica de 19 ani din cauza migrenelor avute toată viață de aceasta ce au făcut-o să ajungă depresivă, scriu cei de la Business Insider, citați de yoda.ro.

În postarea sa, Janzen a mai spus că și-a omorât soția pentru că „o mamă nu ar trebui niciodată să audă vestea că fiica ei a murit" și pe sora lui pentru că această să nu sufere rușinea acțiunilor criminale ale fratelui său.
 
„Suntem conștienți de pagina de Facebook" a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției, sergentul Stephanie Ashton, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit yoda.ro.
 
 La câteva ore după postarea de pe Facebok, poliția a găsit una dintre victime într-o casă dintr-o suburbie a orașului Vancouver, înainte să ajungă la o altă locație unde Janzen se baricadase. La puțin timp după ce poliția a ajuns la fața locului, casa a fost distrusă de flăcări cu Janzen înăuntru. Investigatorii nu au putut încă să verifice rămășițele proprietății și să confirme numărul de victime.
 
Janzen și-a exprimat remușcările pe Facebook, explicând că „nu am mai putut să îmi văd copilașul rănit încă o secundă", după ce aceasta a trebuit să renunțe la universitate și aproape să „oprească totul" din cauza migrenelor.



Sursa: yoda.ro
 
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii