Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul preşedintelui Iohannis către parlamentari - Întrebați-vă cum va arăta România în cinci, zece ani cu legile pe care le adoptați acum

ro

09 May, 2017 13:22 1555 Marime text
Președintele Klaus Iohannis le-a transmis, astăzi, 9 mai, parlamentarilor că o democrație autentică nu poate fi funcțională fără un Legislativ puternic. De asemenea, le-a transmis că au responsabilitatea de a restabili încrederea în Legislativ, cerându-le să nu se gândească doar la un câștig electoral de moment atunci când propun legi.
 

„Dumneavoastră, doamnelor și domnilor senatori și deputați, vă revine un rol esențial: puneți pe agendă legi cu un impact major asupra viitorului românilor, nu vă gândiți doar la beneficiile pe care unele măsuri le au acum, nu vă gândiți doar la un câștig electoral de moment.
 
Întrebați-vă cum va arăta România în cinci ani, în zece ani cu legile pe care le adoptați dumneavoastră acum.
 
Întrebați-vă dacă în anii următori România va deveni mai puternică sau dacă, dimpotrivă, va fi slăbită de impactul legilor votate de dumneavoastră. Aveți responsabilitatea și capacitatea de a restabili încrederea cetățenilor în Parlament - această instituție fundamentală a democrației, aveți responsabilitatea și vă rog să o exercitați.
 
Vă chem să faceți din aceasta un obiectiv politic demn de Centenarul comemorării Marelui Război și aniversării Marii Uniri”, a spus şeful statului.

 
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii