Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul premierului Victor Ponta pentru miniştrii remaniaţi

ro

13 Dec, 2014 20:21 2013 Marime text
Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, mesaj în care le mulţumeşte miniştrilor remaniaţi pentru munca depusă până la acest moment.
 
“Azi a fost o zi dificilă, dar şi extrem de tristă pentru mine lider şi om - am vorbit cu toţi acei colegi (şi prieteni în egală măsură) miniştri care nu se vor mai regăsi în nouă formulă restructurată a Guvernului! Le sunt tuturor recunoscător au făcut parte din echipa guvernamentală într-un an atât de complicat. Le apreciez calităţile, muncă, devotamentul şi sper accepte este vorba doar despre o regândire politică şi o acţiune administrativă (normală pentru orice Executiv dintr-o ţară democratică)!

Ştiu cum se simt azi (eu am plecat şi în 2004 şi în 2009 din funcţia de ministru cu sentimentul mai aveam atâtea de făcut) şi sper accepte decizia mea! Şi creadă în mine şi în proiectele noastre comune.

Tot azi am discutat cu cei pe care îi propun în noul Guvern, care vor avea alături de mine în 2015-2016 responsabilitatea îndeplinirii unei Agende de acţiuni şi reforme chiar mai radicale şi dificile decât cele din anii anteriori.

Eu îi consider pe toţi (cei care pleacă şi cei care vin) prietenii şi partenerii mei în proiectul important pentru România - proiect în care au crezut şi cred încă milioane de oameni!”, est emesajul postat de Victor Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii