Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:42 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul noului rector al Universităţii „Ovidius“, prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure

ro

25 Feb, 2012 07:10 1898 Marime text
sigla-universitate-constanta.jpg

„Este un moment deosebit de important pentru întreaga comunitate ovidiană, întrucât astăzi cu toţii sărbătorim victoria faptelor în dauna vorbelor. Ţin să felicit şi să le mulţumesc cadrelor didactice pentru că în ciuda numeroaselor interferenţe de pe parcursul campaniei electorale au ales având convingerea că programul meu managerial pe care l-am pus la dispoziţie întruneşte sufragiile aspiraţiilor celor mulţi.

Deşi rezultatele votului mă recomandă drept învingător detaşat, cursa nu a fost întotdeauna atât de lejeră. Drumul până la victorie a fost lung şi anevoios, dar pe parcurs, am fost permanent susţinut de o echipă cu adevărat de excepţie.

Doresc să le mulţumesc, pe această cale, tuturor celor care s-au dovedit parteneri de o deosebită calitate şi care au ales să se implice, cu toată energia, în viitorul universităţii noastre. Am cunoscut mulţi colegi, am învăţat să-i apreciez în diversitatea lor de păreri sau moduri de expresie şi am învăţat să colaborez cu fiecare, pentru că numai împreună putem înfăptui mult dorita schimbare.

Mă onorează faptul că sunt noul rector al Universităţii Ovidius din Constanţa, cu atât mai mult cu cât această funcţie este pentru prima dată ocupată în urma votului universal, direct şi secret, manifestat de întreg corpul profesoral, alături de reprezentanţii studenţilor.

Alegerea noului rector reprezintă, astfel, voinţa întregii suflări academice ovidiene, iar eu voi răspunde încrederii cu care am fost investit, canalizându-mi toată forţa şi puterea de muncă în folosul dumneavoastră şi al Universităţii Ovidius din Constanţa.

Vă asigur că pe întreaga perioadă a mandatului meu voi rămâne fidel sloganului sub semnul căruia mi-am purtat campania electorală „Fapte nu vorbe! Împreună în A”. Voi fi un rector al tuturor, deschis dialogului şi receptiv la nevoile comunităţii, păstrându-mi totodată orientarea spre modernizare şi dezvoltare, alături de dorinţa ca Universitatea Ovidius din Constanţa să devină un veritabil pol de competitivitate la nivel regional şi naţional.

Perioada care va urma este caracterizată de mari ambiţii şi numeroase aşteptări, dar de astăzi suntem mai uniţi, mai puternici şi direct implicaţi în viitorul universităţii noastre“.

Vă mulţumesc

Prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure

Sursa foto: urban-constanta.blogspot  

Ti-a placut articolul?

Comentarii