Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul lui Iohannis cu ocazia Zilei Copilului

ro

01 Jun, 2015 14:55 851 Marime text
Preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a primit, astăzi, la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei copilului, câteva sute de copii, informează romanialibera.ro.

Şeful statului le-a urat „La mulți ani!” atât copiilor, dar și adulților care încă își păstrază sufletul de copil.

„Bine ați venit la Cotroceni! Sunt impresionat! Faptul că ați venit într-un număr așa de mare și sunteți așa de bucuroși și entuziaști arată că, într-adevăr, astăzi este Ziua Copiilor. Bine ați venit! Este pentru prima oară când invit atâția copii și părinți în această frumoasă Sală a Unirii din Cotroceni. Este o ocazie foarte frumoasă și arată că, oricât de solemnă ar fi o sală, dacă este plină de copii radiază de bucurie”, a spus preşedinte Iohannis. 

Şeful statului a anunţat că „în afară de faptul că este 1 iunie și este ziua voastră, avem și un eveniment foarte special astăzi, Romfilatelia s-a declarat deschisă unei colaborări frumoase și vom lansa împreună o ediție filatelică”.

Preşedintele Iohannis şi-a încheiat scurtul discurs cu o urare: „Ați venit să sărbătorim împreună și nu o să țin un discurs foarte lung. La mulți ani tuturor!”


Sursa: românialibera.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii