Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje pascale pe Facebook Politicieni precum Traian Băsescu, Alina Gorghiu sau Valeriu Zgonea s-au întrecut în a le ura românilor "Paște fericit!"

ro

01 May, 2016 13:16 2239 Marime text
Politicienii români s-au întrecut în mesaje de Paşte pe site-urile de socializare. Principalii actori de pe scena politică le-au transmis românilor urări de bine şi îi îndeamnă să profite din plin de sărbătorile petrecute în familie, arată B1 TV.Alina Gorgiu a ales sa transmita un mesaj video celor care o urmează şi pe Facebook: "Vă urez și dumneavoastră să aveți sărbători fericite și un Paște extraordinar!"Un mesaj cu ocazia sărbătorilor a venit şi din partea copresedintelui ALDE, Călin Popescu Tariceanu: "Vă doresc o sărbătoare a Învierii Domnului plină de împlinire sufletească, pace şi belşug. Este momentul în care, alături de familie şi de prieteni, putem să privim cu încredere către lucrurile bune pe care le putem clădi împreună. Sărbătorile de Paşte să vă găsească mai iertători, mai îngăduitori şi mai înţelepţi, mereu cu lumina în suflet şi gânduri. Să aveţi parte de un Paşte Fericit!"

Valeriu Zgonea a venit cu o urare simplă şi le doreşte românilor să se bucure de sărbătorile pascale, petrecute în sânul familiei: "În aceste zile sfinte, mai mult decât oricând, să ne bucurăm de ceea ce e cu adevărat important şi dă sens vieții: dragostea familiei. Să aveți un Paşte liniştit, alături de cei care vă sunt dragi!"

Fostul premier, Victor Ponta, a ales sa nu îşi bată capul prea tare cu un mesaj deosebit ca în alţi ani. De această dată a postat o fotografie simplă, cu un mesaj scurt: "Sfintele Paști să vă aducă pace în suflet, credință și echilibru!"

Ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, nu i-a uitat pe cei care sunt mereu la datorie: "Le mulțumesc pentru responsabilitatea cu care își asumă zi de zi, inclusiv în perioada sărbătorilor, misiunile în sprijinul comunității. În același timp, doresc să mulțumesc și familiilor lor pentru înțelegerea de care dau dovadă și sacrificiile pe care le fac de fiecare dată în astfel de momente. Sărbătoarea Învierii Domnului îmi oferă plăcutul prilej să vă urez dumneavoastră și tuturor românilor sărbători fericite, liniște și prosperitate alături de cei dragi!"

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a ales două urări simple, însoțite de tradiționalele ouă roșii și ne urează "Sărbători fericite".

Elena Băsescu a postat o fotografie de familie, alături de soț și cei doi copii, însoțită de mesajul: "Paște fericit și zile luminate alături de toți oamenii dragi vouă!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii