Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de Sfântul Andrei Ce urări poți trimite prin SMS sau pe Facebook pentru sărbătoriți

ro

30 Nov, 2014 09:04 4902 Marime text
Sărbătoarea Sfântului Andrei, ocrotitorul românilor, celebrată astăzi este o bună ocazie pentru a trimite mesaje de felicitare, sms-uri și urări celor care poartă numele de Andrei sau derivate ale acestuia, cum ar fi: Andreea, Andrieș, Andu, Andru, Andruța, Andrușa, Andrușca, Andras, Andra, Andrada, Andreas, Andi, Deia sau Deea. Puteți folosi ca sursă de inspirație mesajele de mai jos.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!

La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

Îți urez „La mulți ani" pentru că porți acest nume, și fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări.

Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu ești special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

La Mulţi Ani, Andrei! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii