Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de sărbători transmite de ministrul Gabriel Leș militarilor din Afganistan prin videoconferință

ro

21 Dec, 2018 13:45 874 Marime text
Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a declarat vineri, la Bistriţa, că şi-ar fi dorit să efectueze o vizită în Afganistan înainte de Crăciun, la militarii dislocaţi în teatrul de operaţii de acolo, însă programul nu i-a permis acest lucru, motiv pentru care le va transmite mesajele de sărbători în cadrul unei videoconferinţe, la sfârşitul săptămânii viitoare, transmite Agerpres.ro

"Din păcate, programul din această săptămână nu mi-a permis, aş fi vrut să fac o vizită în Afganistan în această perioadă, dar a fost extrem de încărcată. Şi preluarea, în urmă cu patru săptămâni, a acestui mandat nu mi-a permis să pregătesc o vizită. Între cele două sărbători, probabil în 27 sau 28 decembrie, o să am o videoconferinţă cu militarii dislocaţi în toate teatrele de operaţii. Le transmit şi lor 'Crăciun fericit'. Sunt oamenii pentru care dragostea de ţară este mai mare decât viaţa lor proprie. Să nu uităm că ei îşi vor petrece sărbătorile departe de familie, vreau să îi felicit şi să le mulţumesc pentru acest lucru. Dacă noi, astăzi, stăm într-o ţară care este ocrotită şi este păzită, se datorează şi lor", a spus Gabriel Leş.


În prezent, peste 400 de militari ai Batalionului 812 Protecţia Forţei "Şoimii Carpaţilor", din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată Bistriţa, se află dislocaţi în Afganistan, în cadrul unei misiuni ce se va încheia în luna februarie a anului viitor.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii