Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj emoționant al Poliţiei Române în memoria poliţistului ucis de milionarul turc

ro

21 Aug, 2015 10:44 1872 Marime text
 
Poliţistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, care era internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca de aproape trei săptămâni, în comă, a murit astăzi dimineaţă. Poliţia Română a transmis un mesaj în memoria „Dulăului", aşa cum era numit poliţistul, informează România TV.

„EROUL NOSTRU..

Cu profundă tristeţe anunţăm plecarea timpurie dintre noi a colegului şi prietenului nostru, subinspector de poliţie p.m. GHEORGHE IONESCU, din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Un profesionist de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de poliţist, dăruit pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne.

Dumnezeu să te odihnească în pace,«DULĂULE»!", este mesajul transmis de Poliţia Română în memoria colegului lor.

Poliţistul Gheorghe Ionescu, zis şi „Dulăul", a murit vineri dimineaţă, după ce a stat în comă aproape trei săptămâni. Încă din noaptea accidentului, starea poliţistului a fost critică, medicii de la Spitalul Floreasca luând decizia de a-i induce o stare de comă pentru a-l putea ajuta să îşi revină.


Citește și SE AFLA ÎN COMĂ DE APROAPE TREI SĂPTĂMÂNI. POLIŢISTUL ACCIDENTAT DE MILIONARUL TURC A MURIT



Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii