Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj de felicitare pentru Republica Moldova

ro

26 Aug, 2015 23:30 1097 Marime text
Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis un mesaj de felicitare republicii Moldova, cu ocazia Zilei Independenţei, precizând că SUA susţin aspiraţiile proeuropene ale Chișinăului şi integritatea teritorială a ţării, notează b1.ro. 

„Felicit poporul moldovean cu ocazia celei de-a 24-a aniversări a independenţei Republicii Moldova", a transmis John Kerry, conform site-ului Departamentului de Stat. „Statele Unite laudă eforturile continue ale Republicii Moldova pentru consolidarea statului de drept şi salută angajamentul ţării pentru un viitor ancorat ferm în Europa, reflectând valorile libertăţii şi democraţiei. Atunci când am vizitat Republica Moldova, în anul 2013, am văzut cu ochii mei dorinţa poporului moldovean de a construi un viitor democratic şi prosper. Astăzi, reafirm angajamentul nostru pentru aspiraţiile Republicii Moldova", a mai precizat secretarul de stat american.

„Puteţi fi siguri că America va rămâne fermă în susţinerea acordată suveranităţii Republicii Moldova şi integrităţii teritoriale a acestei ţări; vom continua să jucăm un rol activ în negocierile în formatul 5+2 pentru soluţionarea crizei transnistrene”, se mai arată în mesajul lui John Kerry.

Sursa foto: www.telegraph.co.uk 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii